Säljande distriktschef, Växjö

Nordisk Hiss AB etablerades 1993 och arbetar med nyinstallation, moderniseringar samt service och reparation av hissar. Vi är idag ca 60 anställda i Blekinge, Småland, Östergötland och Sörmland. Sedan 2014 ingår Nordisk Hiss AB i Motum-koncernen tillsammans med regionalt marknadsledande och oberoende hissföretag runt om i landet. Nordisk Hiss AB har sitt huvudkontor i Linköping där företagsledning, ekonomi/lön och felanmälan är placerade.

Nu söker vi dig som vill arbeta som säljare med ansvar för Växjökontoret med omnejd. Tjänsten innebär att du arbetar aktivt med att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.

  • Ha löpande kontakt och projektleda uppdrag för kund från start till avslut
  • Kunna presentera lämpliga lösningar för kund, gällande avtal, moderniseringar och nyinstallation
  • Framtagning av lösningar för att hjälpa våra kunder med deras verksamhet
  • Framställning och uppföljning av offerter/avtal

 

För att kunna göra ett bra säljarbete tror vi att du har ett tekniskt kunnande och intresse. Du trivs med att arbeta kundorienterat och skapar relationer med personer i din närhet.  Du är resultatorienterad, självständig samt har en god kommunikativ förmåga.

För denna tjänst kräver vi erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Meriterande är erfarenhet av arbete med hissar  Vi hoppas att du har lokal anknytning och har redan vissa upparbetade kontakter i fastighetsbranschen och gärna även inom drift- och byggbranschen.

Du bör kunna förstå siffror, har du tidigare arbetat med att hantera offerter och har kunskap om lagen om offentlig upphandling är det meriterande. Som person ser vi att du är målinriktad, har hög motivationsnivå, bra social kompetens och är serviceinriktad.

För information och frågor kontakta Peter Sundell på peter@nordiskhiss.se Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2018